Skal du autoriseres? Så har du sikkert mødt Jane

Hvis du ringer til Sikkerhedsstyrelsen for at få en autorisation på el-, gas-, VVS- eller kloakområdet, kan du meget vel komme til at tale med Jane Pedersen.
Jane Pedersen sidder i vinduet
Jane Pedersen

Hun har i snart to år været en del af et team på fire, der alle tager sig af autorisationer. ”Som sagsbehandler udsteder jeg autorisationer til virksomheder og godkender ansøgninger fra fagligt ansvarlige. Man skal nemlig have en fagligt ansvarlig for overhovedet af blive autoriseret”, fortæller hun.

Jane er er 37 år og uddannet kontorassistent med speciale i offentlig forvaltning. Hun er også fitnessinstruktør, men det er en helt anden historie…

Hvis det overhovedet findes, bruges en helt almindelig dag i styrelsen på sagsbehandling af ansøgninger, masser af kundekontakt, projekter omkring digitalisering og automatisering og problemløsning af stort og småt. 

”Det dejlige ved at arbejde i Sikkerhedsstyrelsen er muligheden for hele tiden at udvikle sig både personligt og fagligt. Man får lov til at forfølge de spor, der interesserer én og som ligger godt til ens kompetencer. Og så synes jeg, at vi har et rigtig godt arbejdsfællesskab. Udsigten fejler heller ikke noget”, slutter hun