Anmeld farligt fyrværkeri

Her kan du anmelde et farligt produkt og finde en oversigt over farlige fyrværkeriartikler

Anmeld et farligt produkt

Oplever du en farlig fyrværkeriartikel - for eksempel et batteri, der vælter eller eksploderer - eller kommer du til skade med en fyrværkeriartikle, vil vi gerne høre fra dig.

Følg linket nedenfor.

Hvad sker der, når Sikkerhedsstyrelsen finder farlige fyrværkeriartikler?

Sikkerhedsstyrelsen laver kontrol med nytårsfyrværkeri. Når vi finder en fyrværkeriartikel, som er farlig eller har en fejl, skal den trækkes tilbage fra markedet.

Alle fyrværkeriartikler, som vi finder, har vi samlet i en oversigt, som indeholder beskrivelser og billeder af de enkelte fyrværkeriartikler, der ikke må sælges til forbrugerne. Du skal dog være opmærksom på, at det i flere tilfælde kun er enkelte produktionsserier (batch) af artikler eller produktionsår, som er trukket tilbage fra markedet.

Når en farlig fyrværkeriartikel er blevet tilbagekaldt eller tilbagetrukket, afslutter Sikkerhedsstyrelsen sagen. Du kan finde farlige fyrværkeriartikler i vores register over farlige produkter.

Hvad skal du gøre, hvis du har købt en farlig eller ulovlig fyrværkeriartikel?

Hvis du har købt fyrværkeri, der er ulovligt, eller som er blevet trukket tilbage fra markedet, anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, at du returnerer det til forhandleren eller bortskaffer det som farligt affald.