Farlige produkter

Robotplæneklippere

Robotplæneklippere Indream type 9600XL og 9800XL er utilstrækkeligt afskærmet, og der er risiko for at komme alvorligt til skade, hvis man kommer i kontakt med knivene.
Robotplæneklipper Biltema type LMR 24 giver risiko for at komme til skade, da det blandt andet er muligt at række ind til de farlige bevægelige knive under drift.

Dato for offentliggørelse er ikke kendt

Arbejdstilsynet har behandlet sagerne. Sikkerhedsstyrelsen har overtaget området fra 1. december 2018.

Produktbeskrivelse

Robotplæneklippere Indream type 9600XL og 9800XL 

  • Produktnavn: Indream type 9600XL og 9800XL.
  • Produkttype: Robotplæneklipper.
  • Fabrikant:
  • Importør: Indream A/S.
  • Forhandler: Bilka A/S.

Beskrivelse af fejl: Robot-plæneklipperne utilstrækkeligt afskærmet, og der er risiko for at komme alvorligt til skade, hvis man kommer i kontakt med knivene. Børn og dyr, som kommer i nærheden af robot-plæneklipperen risikerer uforvarende at komme til skade. Nødstop på robot-plæneklipperen er ikke lavet ordentligt.

Robotplæneklipper Biltema type LMR 24

BILTEMA Danmark A/S har efter påbud fra Arbejdstilsynet tilbagekaldt en robotplæneklipper af fabrikat Biltema type LMR 24.

Beskrivelse af fejl: Der er risiko at komme til skade, da det blandt andet er muligt at række ind til de farlige bevægelige knive under drift.

Er du i besiddelse af en sådan plæneklipper, bør du indlevere den til det nærmeste BILTEMA Danmark A/S-varehus. Her refunderer Biltema købsprisen.

Ekstra information
Dato er vejledende
Dato

Produktdetaljer

Importør
Flere
Anden information

Arbejdstilsynet har behandlet sagen. Sikkerhedsstyrelsen har overtaget området fra 1. december 2018.