Arkiv over farlige produkter

Denne side bliver ikke opdateret, men fungerer fortsat som arkiv for produktsager oprettet før d. 1. april 2021.

Gasgrill

Gasgrill med 4, 5 eller 6 brændere plus sidebrænder, mærket "BBQ grill" på emballage, modeller: HSQ-B214S, HSQ-B215S, HSQ-B216S

Produktbeskrivelse

Det fremgår ikke på nogen måde af emballage eller apparaterne, at de er beregnet og godkendt til danske forhold. Mærkning på emballage er mangelfuld og ikke fyldestgørende. Man kan ikke se hvilke af kategorierne apparatet er indreguleret til. Der medfølger ingen dansk brugsvejledning. Der bliver i den medfølgende brugsvejledning opfordret til at kunden selv justerer på primærluften. Dette er uacceptabelt. Mærkeskilt er mangelfuldt, man kan ikke se hvilken model, hvilken kategori samt hvilket tryk apparatet er beregnet/indr til. Tilslutningsstudser på tilgangssiden (sideburner) er ikke beregnet til danske forhold. Apparatets gasførende dele frem til dysen skal være fabriksmonterede, hvilket ikke er tilfældet. Den interne slange er af ukendt type og dokumentationen for den mangler. Den medfølgende slange i løs sæt mangler DG-mærkning. Returner varen.  

Dato

Produktdetaljer

Importør
Heart of Denmark ApS, Københavnsvej 19, 3550 Slangerup
Forhandler
Solgt via Lauritz.com
Anden information

Der er udstedt forbud imod salg, udlevering, installation og brug af apparaterne samt pålæg om at tilbagekalde apparaterne fra forbrugerne.