Lizzi Krarup Jakobsen ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen

Publiceret d. 23. november 2011
Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn har udnævnt Cand.merc.aud. Lizzi Krarup Jakobsen til ny direktør i Sikkerhedsstyrelsen.

NYHED: Lizzi Krarup Jakobsen har flere års ledererfaring fra det offentlige. Hun har siden oktober 2009 været vicedirektør for Fødevarestyrelsens Kødkontrol. Hun har tidligere været ansat i lederstillinger i SKAT.

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn:

Lizzi Krarup Jakobsen vil komme til at stå i spidsen for en styrelse, som varetager vigtige sikkerhedsopgaver inden for områderne el, gas vvs, kloak og fyrværkeri samt fører tilsyn med produktsikkerhed. Jeg ser frem til, at Lizzi Jakobsen vil kunne videreudvikle Sikkerhedsstyrelsen som en effektiv og moderne styrelse, der indgår i et godt sammenspil med virksomheder og forbrugere. 

Lizzi Krarup Jakobsen:

Jeg glæder mig meget til at tiltræde stillingen og ser frem til, sammen med de dygtige medarbejdere i Sikkerhedsstyrelsen, at skabe tryghed for forbrugere og virksomheder. Samtidig får jeg nu også muligheden for at vende tilbage til Esbjerg, hvor Sikkerhedsstyrelsen efterhånden er blevet en velkendt offentlig arbejdsplads.

Lizzi Krarup Jakobsen afløser Jacob Schmidt, der den 1. september startede som universitetsdirektør på Syddansk Universitet. Hun tiltræder jobbet den 1. januar 2012.