Strategier, mål og værdier

Vores mål er at gøre Danmark til et attraktivt land at drive virksomhed i – samtidig med, at man kan være tryg som forbruger.

Sikkerhedsstyrelsens strategi

Vores strategi gælder for 2017 til 2020, og den skal både skabe mål og retning – og sætte kunden i centrum.

Sikkerhedsstyrelsens mission

  • Sikkerhedsstyrelsen skaber konkurrencedygtige rammevilkår og sikrer markeder inden for sit myndighedsområde.

Sikkerhedsstyrelsens vision

  • Sikkerhedsstyrelsens vision er at skabe stærke vækstvilkår og give forbrugeren det bedste udgangspunkt for at træffe det sikre valg.

​​​​​​​Strategien 2017-2020: Vi skal være en moderne, serviceorienteret og digital myndighed

Danske virksomheder skal have Europas bedste vækstvilkår. Produktiviteten og væksten skal styrkes, og samtidig skal forbrugerne kunne agere i et sikkert, globalt marked. Det stiller krav til os som myndighed – i dagligdagen og i vores strategiske fokus.

Se Sikkerhedsstyrelsens signaturfilm om strategien 2017-2020

​​​​​​​Vores mål og resultater

Hvert år indgår vi en aftale med vores departement, en såkaldt mål- og resultatplan. Det sker for at fastsætte mål, som vores indsats kan måles på. Nedenfor finder du mål- og resultatplanerne for perioden fra og med 2016.
Indtil 2015 var aftalerne udformet som resultatkontrakter. Dem kan du også finde herunder.

Årsrapporter

Sikkerhedsstyrelsens årsrapporter indeholder beretning, målrapportering, regnskab og påtegning af det samlede regnskab i perioden fra styrelsens dannelse i 2004 og til nu.

Markedsovervågningsrapport

I Sikkerhedsstyrelsens markedsovervågningsrapport kan du læse om vores indsatser og resultater på tilsyns- og markedsovervågningsområdet.

Du kan både få et overblik over vores forskellige indsatser og viden om konkrete tilsyn og kontroller med installationer og produkter.

Markedsovervågningsrapport