Thomas laver visuelt spiselige budskaber

I Sikkerhedsstyrelsen er vi så heldige at have to skarpe grafikere – den ene er ansat på fuldtid, den anden arbejder i flexjob 10 timer om ugen. Sidstnævnte er Thomas Vesterby Knudsen.
Thomas Vesterby Knudsen
Thomas Vesterby Knudsen

Thomas er uddannet grafiker og var under uddannelsen både på reklamebureau og på et trykkeri, så han har den kreative dimension såvel som den tekniske. Efterfølgende fik han job i København, hvor han bl.a. designede hjemmesider.

Der var travlt, og det kostede på kvaliteten: ”Jeg arbejdede alt for meget, og kombineret med en usikker boligsituation endte jeg med at gå ned med stress”, fortæller Thomas. Han flyttede til Esbjerg, kom i 2018 i arbejdsprøvning i Sikkerhedsstyrelsen. Han blev visiteret til flexjob, og for 4 måneder siden blev han fastansat.

”Det er dejligt, at jeg stadig kan arbejde med det, jeg synes er sjovt. At der så også er nogen, der synes, at jeg bidrager med høj kvalitet, er bare en ekstra bonus”, griner han.

”Jeg fungerer jo som sidste led i kommunikationskæden, så jeg gør kommunikationen spiselig for vores kunder. Jeg har bl.a. lavet vores videoidentitet”.

Senest har Thomas lavet fyrværkerikampagne til skolebørn fra 0.-6. klasse: ”Det vigtige har været at tænke i form, farver og billeder. Det må ikke være for teksttungt, og der skal være masser af humor”, slutter han.