Job og karriere

Vil du arbejde med at skabe tryghed for virksomheder og forbrugere i en moderne, serviceorienteret og digital styrelse? Her kan du læse mere om Sikkerhedsstyrelsen som arbejdsplads og dine muligheder for job, karriere og faglig udvikling.

Vi gør en konkret forskel i samfundet

I Sikkerhedsstyrelsen kommer du til at gøre en helt konkret forskel for samfundet. Det er Sikkerhedsstyrelsens formål at skabe love og regler, der forbedrer virksomhedernes rammevilkår – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi lægger vægt på fagligt dygtige medarbejdere, der trives i krydsfeltet mellem teknik, jura og politik, og som har lyst til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsmiljø. Samtidig er der plads til at have det sjovt, mens man arbejder.

Du får en hverdag med cirka 150 dygtige kolleger og ledere, som hejser flaget, når du har fødselsdag. Vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Desuden har vi en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, events og familieudflugter.

Du bliver ansat efter overenskomst for ansatte i staten og får fleksibel arbejdstid og gode vilkår.

Vi har til huse i nyindrettede, attraktive lokaler med en fantastisk havudsigt på havneområdet i Esbjerg.

Vi arbejder med teknisk sikkerhed - lovarbejde, minister- og departementsbetjening samt markedsovervågning for blandt andet:

  • Byggevarer
  • El
  • Fyrværkeri
  • Gas
  • Huseftersyn
  • Legetøj
  • Maskiner
  • Generel produktsikkerhed

Udvikling i jobbet

Som medarbejder i Sikkerhedsstyrelsen har du mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver og karrieremuligheder.

Du kan specialisere dig inden for mange områder, men også prøve kræfter inden for flere forskellige af Sikkerhedsstyrelsens myndighedsområder.

Afhængig af din stillingstype kan du sammen med dygtige kolleger få mulighed for at arbejde med blandt andet projektarbejde, projektledelse, sagsbehandling, udarbejdelse af ny lovgivning og internationalt samarbejde.

Vi tilbyder desuden en række interne og eksterne kurser, som kan være med til at styrke dine kompetencer.

Som ansat i Sikkerhedsstyrelsen har du hele Erhvervsministeriets koncern som ansættelsesområde. Det betyder, at du har gode muligheder for at rokere internt og på den måde udvikle dig både personligt og fagligt inden for specialiserede områder i koncernens departement eller styrelser.

Ledige stillinger og jobagent

Vi vil meget gerne have en ansøgning fra dig, hvis en af de ledige stillinger har din interesse.

Klik på stillingen, du ønsker at søge. Nederst i stillingsopslaget får du adgang til vores digitale rekrutteringssystem. Her kan du søge stillingen via en enkel registrering af dine oplysninger. Du kan vedhæfte din ansøgning, dit CV og eventuelt andre bilag.