Sikkerhedsstyrelsen

Publikationer

Sikkerhedsstyrelsen udgiver løbende foldere, statistikker, artikler og andre publikationer. På denne side kan du finde vores publikationer i elektronisk form. Du finder også link til bestilling af lovstof og standarder om el og gas.


Hvis du vil have et overblik over alt, hvad du kan bestille af materialer, kan du gå direkte til vores materialebestilling.

Link til materialebestilling

Opgørelser over ulykker

Find opgørelser over ulykker med el og gas.

Artikler

Vi skriver løbende artikler til relevante fagblade. Det gør vi som en del af informationsindsatsen over for vores interessenter. Vi har derfor samlet alle artikler, som har været bragt i forskellige fagblade.

Faglige rapporter

Her finder du en række faglige rapporter relateret til Sikkerhedsstyrelsens myndighedsområde. Læs fx om styrelsens tilsyn og om elarbejde og elinstallationer i eksplosive omgivelser.

Foldere

Her finder du informationsmateriale inden for vores områder: Fx. brochurer om CE mærkning af produkter, børns sikkerhed, gør det selv el og sikker omgang med flaskegas.

Materialebestilling

Du kan bestille en lang række foldere målrettet private og fagfolk, undervisningsmateriale og DVD´er igennem vores materialebestilling. Hent informationsmaterialer, lovstof og standarder inden for el og gas og se leveringsbetingelserne.

Undervisningsmateriale

Vi vil gerne gøre elsikkerhed til en integreret del af undervisningen i folkeskolen. Derfor har vi udarbejdet gratis undervisningsmateriale i to versioner: én til 5.-6. klassetrin, og en til 7.-9. klassetrin.

Lovstof og standarder om el og gas

Her kan du bestille lovstof og standarder om el og gas.

DVD

Bestil en dvd om arbejde på eltavler.