Sikkerhedsstyrelsen

Om os

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ansvaret for teknisk sikkerhed i Danmark. Vores arbejdsområder er el, vvs og forbrugerprodukter.


Organisation og ledelse

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og understøtter ministeriets vision om at skabe Europas bedste vækstvilkår. Gennem risikobaseret overvågning, smart regulering og kommunikation på forkant gør vi teknisk sikkerhed til vækst til gavn for både forbrugere og virksomheder.

Strategier og mål

Vi arbejder hver dag for at gøre sikkerhed så ukompliceret som muligt. Derfor er vi transparente, tilgængelige og tager altid udgangspunkt i vores målgruppers virkelighed. Vi tænker i service før indskærpelse. Alt, hvad vi gør, har til formål at sikre, at Danmark skal være et attraktivt land at drive virksomhed i. Og et trygt land at være forbruger i.

Job og karriere

Sikkerhedsstyrelsen bruger sin viden til at mindske risikoen for personskade og tab af værdier til gavn for både virksomheder og forbrugere. Omdrejningspunktet er teknisk sikkerhed, og arbejdsområderne er el, vvs og forbrugerprodukter.

Udbud og høringer

Få overblik over opgaver, som Sikkerhedsstyrelsen sender i udbud og over bekendtgørelser og lovforslag, der sendes i offentlig høring.

Råd og udvalg

Sikkerhedsstyrelsen er sekretariat for Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed, der etableres med virkning fra 1. januar 2016.
Det Tekniske Sikkerhedsråd blev nedlagt med udgangen af 2015.

Om Sik.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Sik.dk, hører vi naturligvis meget gerne fra dig. Send gerne en mail på sik@sik.dk eller ring til os på telefon 33 73 20 00.