Sikkerhedsstyrelsen
  1. Print
  2. Zoom ind
  3. Zoom ud

RSS-feeds

Nu har du mulighed for at tilmelde dig RSS-feeds på SIK-Meddelelser og pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig et RSS-feed.Hvordan abonnerer jeg på Sikkerhedsstyrelsens RSS-feeds?
I øjeblikket kan du hente RSS-feeds på SIK-Meddelelser, pressemeddelelser, artikler og ledige stillinger hos Sikkerhedsstyrelsen.

Klik på et af de ovenstående links, og følg vejledningen for at abonnere på et feed.

Hvad er et RSS-feed?
Et RSS-feed er en elektronisk nyhedsservice, som kan være med til at gøre det nemmere for dig at følge med i strømmen af informationer på hjemmesider, som ofte bliver opdateret. Med RSS-feeds får du mulighed for at samle en masse information, som du hurtigt og nemt kan tjekke ét sted.

Link til mere information om RSS-feeds

Hvad skal jeg bruge for at læse RSS-feeds?
For at kunne læse RSS-feeds, skal du have en feedreader, som er et lille program, hvor du kan samle dine feeds. De nyere versioner af Internet Explorer og Firefox har indbyggede readers og Google tilbyder en reader, som er indbygget i deres browser-toolbar. Alternativt findes der en række andre gratis readers på nettet, som du kan bruge. Der er desuden flere mailprogrammer, fx Outlook, hvor du kan oprette RSS-feeds direkte i din mailbox. 


Sidst opdateret: 21-feb-2013
Kontaktperson: webmaster