Sikkerhedsstyrelsen
  1. Print
  2. Zoom ind
  3. Zoom ud

Sikkerhedsstyrelsen som arbejdsplads

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne styrelse, hvor der er tæt samspil mellem politik og myndighedsudøvelse. Som en del af Erhvervsministeriet bidrager vi til, at Danmark på det sikkerhedstekniske område har moderne og tidssvarende regler, og vi udøver vores myndighedsopgaver på en moderne, transparent og effektiv måde.Sikkerhedsstyrelsen holder til i det gamle Sct. Joseph hospital i Esbjerg.

Vi arbejder med mangeartede og udfordrende opgaver på vores myndighedsområde. Det gælder teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og generel produktsikkerhed. Derudover har vi det overordnede ansvar for metrologi, akkreditering samt kontrol med ædelmetaller i Danmark.

I Sikkerhedsstyrelsen handler det om at gøre en forskel og skabe resultater.  Hvad enten vi markedsovervåger, regulerer eller kommunikerer, vil vi skabe moderne løsninger til gavn for vores kunder. Det betyder også, at vi arbejder på tværs af fag og afdelinger for at få skabt de bedste og mest effektive løsninger. 

Du kommer til at gøre en helt konkret forskel for samfundet. For det er Sikkerhedsstyrelsens formål at skabe love og regler, der forbedrer virksomhedernes rammevilkår - uden at gå på kompromis med sikkerheden. Målet er at gøre det let at drive virksomhed og sikkert at agere som forbruger på samme tid.

Vi lægger vægt på at ansætte fagligt dygtige medarbejdere, der befinder sig godt i et krydsfelt mellem teknik, jura og politik, og som har lyst til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsmiljø, hvor der samtidig er plads til at have det sjovt, mens man arbejder.

Du kan se frem til en dagligdag blandt 130 dygtige og alsidige kolleger og ledere, hvor vi har fokus på at skabe resultater til gavn for virksomheder og forbrugere. Det er sjovt og fagligt udfordrende, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag.

Du bliver tilbudt flekstid og gode personaleforhold, og du bliver ansat efter overenskomst for ansatte i staten. Derudover kan du se frem til at arbejde i et smukt renoveret gammelt fødselshospital med kolleger, der hejser flaget, hver gang du har fødselsdag og en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, events og familieudflugter.

Vi bor i Esbjerg
Geografisk er Sikkerhedsstyrelsen placeret i Esbjergs bymidte og har til huse i det gamle fødselshospital, Sct. Joseph.

Se film om Esbjerg på Energi Metropol, Esbjerg.


Sidst opdateret: 24-jan-2017
Kontaktperson: webmaster